Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Missing homepage after upgrading
 
Magico
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2010-11-03
 

After upgrading to 1.6.0 my homepage doesn’t work anymore,
only the header is there, no footer, no columns, ... just this error message

Fatal error: Call to a member function getBackend() on a non-object in

/home/ ...  /app/code/core/Mage/Eav/Model/Entity/Abstract.php on line 816

I’ve seen other sites (while searching to fix it) with the same message on their homepage.

How can I fix this please?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Brent W Peterson
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  3217
Joined:  2009-02-26
Minneapolis MN
 

Can you login to your admin? Perhaps you need to reset your default page?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Magico
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2010-11-03
 

Yes, I can login to the admin… and everything else seems to be working normal (backend and frontend)

Only the content (and collumns and footer) on the homepage is gone

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Brent W Peterson
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  3217
Joined:  2009-02-26
Minneapolis MN
 

Can you try a different home page, perhaps there was something in your homepage that was causing a problem?

Do you have any modules loaded that attach to you homepage? Layout XML? Anything

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
MageClub
Guru
 
Avatar
Total Posts:  386
Joined:  2009-07-25
India
 

We have the same issue..
Checked homepage cms, nothing there.
The default page is set to CMS in the configuration.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
roman204
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  4
Joined:  2011-01-28
Linz/Austria
 

i dont know if anyone have the same issue as me, but my problem is the
“{{block type="catalog/product_list_promotion" name="home.catalog.product..promotion" alias="product_homepage_promotion" template="catalog/product/promotion.phtml"}}"

in cms homepage wysiwyg editor…
i dont know why, im debugging at the moment…
maybe more later

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top