Magento Forum

   
Egyedi megjelenésű Magento webáruház készítés, speciális igényekre szabott modul fejlesztés, ERP szinkronizáció
 
iMReGaBRi
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  1
Joined:  2008-12-12
Budapest
 

Cégünk vállalja teljesen egyedi megjelenésű (nem templateből átalakított!), céges arculatra szabott Magento webáruházak készítését.

Fejlesztő csapatunk 2008 nyarán (Magento 1.0) szinte elsőként vágott bele Magyarországon a Magento E-commerce rendszerre épülő, egyedi megjelenésű webshopok készítésébe. Az eltelt 3 évben több mint 20 webáruházat adtunk át, az ügyfelek igényeire szabva teljesen egyedi funkciókat, modulokat fejlesztettünk már Magento-hoz, tehát tudásunk nem csak az egyedi design (theme) elkészítésére korlátozódik (grafikai tervezés, majd sitebuild, konfigurálás és termékfeltöltés), hanem a Magento core-t is behatóan ismerjük, így olyan funkciókat is meg tudunk valósítani, amit esetlegesen a Magento nem tud.

Kiemelt saját fejlesztésű moduljaink:

- Árgép, Árukereső, Olcsobbat termék-export modul, Vatera webáruház export modul
- CIB bankkártyás fizetés modul
- Teljeskörű termékértékelési modul, szavazás és értékeléshez kapcsolódó kommentelés lehetőségével. A különböző értékelési szempontokra lehet szűrni, az értékelések pedig közösségi oldalakon megoszthatóak
- Pikk Pakk Pont kiszállítási modul
- Napi termékárfrissítés egyszerre több nagykereskedés adatbázisából (hardver, szoftver, a már meglévő termékek árai a legolcsóbb nagykerárral frissülnek (+egyedi árrés akár termékkategóriánként is, nem csak hardveres nagykerekre alkalmazható!)
- Új termékek belistázása modul egyszerre több nagykereskedésből, félautomata módon
- Felhasználói belépés email cím helyett felhasználói azonosítóval
- ERP, számlázó, raktárnyilvántartó rendszerekkel történő összekapcsolás, szinkronizáció: SAP Business One, Nagy Mahinátor, Actual Ügyvitel, Clearadmin, Szamlazz.hu)
- Professzionális termék, kategória és jellemző import modul nagy számú termék gyors importálásához

Amennyiben mindent egy helyen szeretne tudni, speciálisan a Magento E-commerce rendszerhez konfigurált szerverekkel és hoszting csomagokkal is tudunk szolgálni. (Szerverparkunk több mint 50 gépet számlál, magyarországi gerinchálózaton, hoszting szolgáltatásra szerződött ügyfeleink között megtalálható például a Nod32, Secret Control GPS és az általunk fejlesztett webáruház, a Márkabolt is.)

Referenciáink megtekintéséhez kérjük tekintse meg weboldalunkat:

eCommerce Designer | Magento webáruház | Webgrafikus

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top