Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Not upload image in Magento 1.1.8 MAC Flash 10
 
Wagner Felipe
Member
 
Avatar
Total Posts:  75
Joined:  2008-04-01
Jaraguá do Sul
 

OMG!
Before in version 1.1.7 did not function now flash 9 in the 1.1.8 does not go flash 10?
It arranges this.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
dreamland
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  21
Joined:  2008-01-31
Latvia (EU)
 

The same story.
Solved with manual “downgrade” to 1.1.7 files in following places:
root_folder/skin/adminhtml/default/default/media/*.swf (all the swf files)
root_folder/app/design/adminhtml/default/default/template/media/uploader.phtml

can not localize the buttons (values stands in english, need other languages)

Please, boys!
If you make upgrade, please, check all twice! So many production servers, so many trouble.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Wagner Felipe
Member
 
Avatar
Total Posts:  75
Joined:  2008-04-01
Jaraguá do Sul
 

It did not function, more thanks.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Ben at Keeward
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  18
Joined:  2008-06-26
Paris, France
 

Actually you just have to take the /skin/adminhtml/default/default/media/uploader.swf from 1.1.7 as the other ones haven’t changed :
http://www.magentocommerce.com/download ("Release Archives” tab)

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
wsegatto
Member
 
Avatar
Total Posts:  48
Joined:  2008-07-03
Brazil
 

Uninstall Flash 10 from here:
http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=tn_14157

Then install Flash 9 from here:
http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=kb406791

That solved my problem.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bart-Kilakitu
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  12
Joined:  2009-03-01
Tanzania, East Africa
 

I fixed this problem by having my webhost disable “extra web security” - it was actually a setting in my Dreamhost domain utilities.  It seems that the mod_security was giving me a problem.  Now I’m good to go using Flash 9 ("if it aint broke, dont fix it!")

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top