Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

gallery images not showing up
 
ralphie
Member
 
Total Posts:  59
Joined:  2007-12-20
London
 

hi

i uploaded four images in the additional image fields in the backend (on a product). how can i access them in the front end? i believe i have the standard code in my catalog/product_view template

<?if ($this->getGalleryImages() && $this->getGalleryImages()->getSize()):?>
            
<div class="more-views">
                <
h4><?=$this->__('More Views')?></h4>
                <
ul>
                
<?foreach ($this->getGalleryImages() as $_image):?>
                    
<li>
                        <
a href="#" onclick="popWin('<?=$this->getGalleryUrl($_image)?>', 'gallery', 'scrollbars=yes,width=300,height=300,resizable=yes');return false;">
                            <
img src="<?=$_image->setType(1)->getSourceUrl();?>" width="68" height="68" alt=""/>
                        </
a>
                    </
li>
                
<?endforeach;?>
                
</ul>
            </
div>
        
<?endif;?>

is there anything i have to add to the catlog.xml or activate anything somewhere in order to access those images?

i am running version 0.7.14800

thanks a lot.

ralph

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Mateusz Papiernik
Member
 
Total Posts:  33
Joined:  2008-01-04
 

Please take a look here:

http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/321/

I had the issue myself. It appears, that additional gallery images are local parameters, and can be set only when a specific store is selected.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
altansar
Member
 
Total Posts:  51
Joined:  2008-07-08
 

Hi everybody !

I have the same problem with pictures of a product who does not appears in a product page of my front end. My website contains only one store and one store view, so it doesn’t seems to be the problem of store views.

When I use the function getImageUrl() in a custom module I have written, my picture is displayed. So I don’t understand why the native magento modules can’t display my product pictures.

Thank you.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
PatrickCM
Member
 
Total Posts:  54
Joined:  2008-09-07
 

Hi,

did you solve ? I have the same problem here…

Patrick

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
jfk2002
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2011-02-04
 

<?php

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top