Magento Forum

   
Admin section still showing 1.1.7? 
 
hearsay
Member
 
Total Posts:  72
Joined:  2008-08-04
 

My admin pages are still showing 1.1.7 at the bottom. Anyone else experiencing this or did I do something wrong?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
eagleeyed
Member
 
Total Posts:  32
Joined:  2008-08-21
 

Mine is still saying 1.1.6 so a bit confused aswell :S.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Unirgy
Guru
 
Avatar
Total Posts:  478
Joined:  2007-09-07
 

my first guess would be file permissions did not let PEAR to overwrite the files…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
adonkey
Member
 
Total Posts:  67
Joined:  2008-10-28
 

I have the same issue, which fiiles need their permissions changed from 755 and 644?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
camcc
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2008-10-07
 

Anyone found a solution to this?? I’ve just upgraded from 1.1.6 to 1.1.8 and its still saying 1.1.6 in the admin panel......

Its really annoying that every single upgrade of any Magento component i’ve done has resulted in errors of some kind!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
pldtm
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  82
Joined:  2007-09-04
Bordeaux, France
 

Since version 1.1.7 there are many problems in upgrading. Sometimes it works fine and sometime it doesn’t. On one of my server everything upgrade well but on the other i have to manually change every diff.
So i have a 1.1.6 version on front and backend, but all codes are upgraded.
And i think future version will be upgraded manually.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Sensi
Sr. Member
 
Total Posts:  103
Joined:  2008-07-31
Paris, France
 

I guess that some of you moved your website at least once? Just delete pear.ini under the downloader/pearlib folder.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
DaymoH
Sr. Member
 
Total Posts:  106
Joined:  2008-09-18
 
Sensi - 29 November 2008 01:58 AM

I guess that some of you moved your website at least once? Just delete pear.ini under the downloader/pearlib folder.

And then re-install the upgrade.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Sindre|ProperHost
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1155
Joined:  2008-04-24
 

Probably some module dependencies are missing. See my post here: http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/24393/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top