Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Does anyone installed V 1.6.0.0 Final from a Clean Install? 
 
staroflife
Jr. Member
 
Total Posts:  29
Joined:  2011-06-21
 

I just want to know if there’s any known issues or problems before i install it

Thanks

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Brent W Peterson
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  3217
Joined:  2009-02-26
Minneapolis MN
 

Yes I did a clean install with a database upgrade and it worked fine.

REMEMBER TO MAKE A BACKUP

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
richardlapes
Member
 
Avatar
Total Posts:  43
Joined:  2011-07-04
 

Not me, got stuck in configuration and dont know why

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
brendanb
Mentor
 
Total Posts:  1093
Joined:  2008-07-16
London, United Kingdom
 

Yeah I did a test from a clean install. I did however hit an issue with the upgrade, but I resolved this by clearing my var/cache & session folders.

brendan

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Brent W Peterson
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  3217
Joined:  2009-02-26
Minneapolis MN
 

@adedoy:: You will have to give a little more detail.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
richardlapes
Member
 
Avatar
Total Posts:  43
Joined:  2011-07-04
 

I got it fixed more than a week ago, and dont really sure what I did though confused.

What I did remember was that there where no errors during my installation and I just got stuck with configuration procedure.
All was in green light, I got the correct Database name, username, passwords and stuffs and when I hit the next button it just load the same thing and didn’t continue. So I ventured into the forums and I believe I got the answer there and succeeded in the installation of 1.6

Sorry Ive been busy and didn’t check this thread

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
richardlapes
Member
 
Avatar
Total Posts:  43
Joined:  2011-07-04
 

repost

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top