noi cautam un server dedicat care sa suporte magento commerce, serverul ar trebui sa fie de tipu Power Edge 18
950 cu 8 giga de ram
voi ce serviciu de hosting folositi pentru magento ?
Domnule mormoloc
bineiteles ca poti cauta servere PowerEdge cu 8, 16 sau chiar 64 GB RAM.
Intrebarea este: merita ? Chiar ai nevoie de asa ceva ?
Iti permiti sa cheltui 500 euro lunar si sa folosesti doar 5% din capacitatea serverului ?
Dupa umila mea parere si testele pe care le-am facut, o masina virtuala cu 512MB RAM face fata cu succes unei instante Magento cu multe produse (zicand multe, inteleg minim 1000 de produse distincte).
Siteul e bun, tricourile sunt frumoase, fata din tricouri e simpatica, dar… baiatu’ e manelist rau si are si breton, una peste alta nu se incadreaza. Te rog scoate-l, am vrut sa comand un tricou da’ mi-a inghetat mana pe mose, sorry!
Siteul e bun, tricourile sunt frumoase, fata din tricouri e simpatica, dar… baiatu’ e manelist rau si are si breton, una peste alta nu se incadreaza. Te rog scoate-l, am vrut sa comand un tricou da’ mi-a inghetat mana pe mose, sorry!
asi vrea sa stiu care ii cel mai bun hosting pentru magento in romania… si daca exista desigur…
multam pentru raspuns
Daca site-ul tau se adreseaza in special pietei din Romania iti recomand un hosting in Romania.
La un hosting cauti in general spatiul de stocare si traficul inclus pe luna. Si bineinteles sa suporte php, mysql, ftp, mail(), perl, etc. sunt multe aspecte… si foarte important este si suportul oferit. Mai sus a postat cineva… ca nu are rost sa platesti sume f mari pe un server f puternic si sa nu folosesti decat 5% din resurse. Mai ales daca esti la inceput si nu ai foarte multi vizitatori respectiv mult trafic, multe interogari pe baza de date, etc.
Daca afacerea ta creste foarte mult iti schimbi hosting-ul din mers. Investeste eficient.
Eu iti pot oferi hosting pentru magento si nu numai. O luna de test fara niciun cost si obligatie. Nu pot mai multe detalii ca apoi va suna a reclama. Daca esti interesat PM. Asta a fost ca o paranteza…