-
- Jenda

-
Total Posts: 28
|
Opět řešim dost specifickej problém. Chtěl bych přidat PDF výstup. Nejlépší by bylo tlačítko přímo vedle tlačítka vytisknout při tisku faktur. Sice ten druhý výstup přímo nesouvisí s fakturou, ale hodí se sem asi nejvíce.
Bohužel se mi zatím podařilo pouze přidat to tlačítko. To jsem provedl v souboru… /app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/Sales/Order/Invoice/View.phtml. Zde jsem přidal (okolo 90. řádku):
if ($this->getInvoice()->getId()) { $this->_addButton('print_labels', array( 'label' => Mage::helper('sales')->__('Print Labels'), 'class' => 'save', 'onclick' => 'setLocation(\''.$this->getPrintLabelsUrl().'\')' ) ); }
Funkce getPrintLabelsUrl mi nyní odkazuje na adresu www.mujweb.cz/index.php/admin/sales_order_invoice/print_labels/invoice_id/53/. Dál ale nějak netušim. Nezjistil jsem ani, na jaký script odkazuje adresa www.mujweb.cz/index.php/admin/sales_order_invoice/print/invoice_id/53/, která generuje PDF faktury.
S tiskem faktur asi také souvisí soubor .../app/code/core/Mage/Adminhtml/Controller/Sales/Invoice.pdf. Bohužel ani její funkce jsem pořádně dále nedohledal.
Chtěl jsem prostě přidat do adresáře .../app/code/core/Mage/Sales/Model/Order/Pdf například soubor Labels.pdf, jak ale zařídit vše ostatní, abych mohl tento výstup dostat? Kde mam použít funkci getPdf, abych dostal požadovaný výstup?
|