Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Erro Mage_Core_Block_Template
 
Bbto
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2008-11-19
 

Pessoal, não estou conseguindo resolver esse erro:

Warning: Mage_Core_Block_Template::include(/home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/design/install/default/default/template/page.phtml) [mage-core-block-template.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/code/core/Mage/Core/Block/Template.php on line 144
Trace:
#0 /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/code/core/Mage/Core/Block/Template.php(144): mageCoreErrorHandler(2, ‘Mage_Core_Block...’, ‘/home/httpd/htd...’, 144, Array)
#1 /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/code/core/Mage/Core/Block/Template.php(144): Mage_Core_Block_Template::fetchView()
#2 /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/code/core/Mage/Core/Block/Template.php(176): Mage_Core_Block_Template->fetchView(’install/default...’)
#3 /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/code/core/Mage/Core/Block/Template.php(193): Mage_Core_Block_Template->renderView()
#4 /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/code/core/Mage/Core/Block/Abstract.php(643): Mage_Core_Block_Template->_toHtml()
#5 /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php(525): Mage_Core_Block_Abstract->toHtml()
#6 /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(326): Mage_Core_Model_Layout->getOutput()
#7 /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/code/core/Mage/Install/controllers/WizardController.php(115): Mage_Core_Controller_Varien_Action->renderLayout()
#8 /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(349): Mage_Install_WizardController->beginAction()
#9 /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Standard.php(163): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch(’begin’)
#10 /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(174): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#11 /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/app/Mage.php(447): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#12 /home/httpd/htdocs/xxxxxx/subdominios/magento/index.php(52): Mage::run()
#13 {main}

Já tentei de tudo. Que faço? Alguém sabe como resolver?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bbto
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2008-11-19
 

Pessoal, já resolvi o problema. estava faltando o arquivo page.phtml dentro do diretório de instalação, por isso o erro.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top