Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Extension doesn’t appears
 
babarlefou
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2011-07-24
 

Hi,

I try to install EM Media Widget extension by the Magento Connect. When the extension was installed, the “upload media by source” doesn’t appears in the widget dropdown (in a cms page).

Have you a solution for my problem?

Thanks Nicolas

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
headros
Member
 
Avatar
Total Posts:  54
Joined:  2010-05-28
 

are you using a custom theme?  perhaps you need to drop the controller files from app/default to app/default/yourtheme/

Just a tip to check

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
babarlefou
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2011-07-24
 

Thanks.

I try with the default theme and with a fresh install on my server… and I have the same problem....

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
NeilA
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  1372
Joined:  2007-09-17
Blue Mountains, Oz
 

Have you done the standard things: log out of admin, log in again, clear the caches...?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top