Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Problemen met het synchorniseren van Magento naar Mailchimp
 
avgmotors
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2011-07-13
 

Beste mensen,

Ik wil graag met Mailchimp gaan werken. Nu hebben ze voor mij een lijst met mensen (klanten) in Magento gezet. Bovendien hebben ze de Advanced newsletter extension geinstaleerd. Als ik nu in Magento naar advanced newsletter ga en dan naar synchoniseren, staat er dit: sync to mailchimp. Ik heb dat dit al een aantal keer gedaan. Dan staat er dat het in proccesing is, maar er gebeurd niets daarna. Mijn lijst is niet geimporteerd in Magento ( ik heb versie 4.1.2).
Ik heb in mailchimp natuurlijk een lijst aangemaakt en deze aangevinkt in magento, bovendien heb ik een API key aangemaakt en deze gekopieerd in magento.
Volgensmij staat alles goed, maar toch lukt het niet.
Wie kan mij helpen?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
skigek
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2013-08-18
 

is het inmiddels gelukt ?

Ik ben nl ook bezig met mailchimp/mandrill maar kom geen hout verder ik lees je iets schrijven over een api ben dit nergens tegen gekomen ook
in magento kom ik niet echt veel verder zou u mij kunnen helpen hiermee?

super bedankt alvast

Lourens 0634413113

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top