Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Error when adding categories in Magento
 
honeybee
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2011-06-16
 

I’m getting this error in the middle of my screen when I try to make changes or add categories in admin console.  Could someone please help?

{"messages”:"”,"content":"\n
\n
Shop (ID: 3)<\/h3>\n
\n Reset<\/span><\/button> Delete Category<\/span><\/button> Save Category<\/span><\/button> <\/p>\n<\/div>\n \n
\n
\n \n <\/span><\/span>General Information<\/span>\n <\/a>\n
\n
\n
General Information<\/h4>\n
<\/div>\n<\/div>\n
\n
\n \n \n \n\n \n \n \n \n \n \n
<\/td>\n<\/tr>\n\n
<\/td>\n<\/tr>\n\n
Name *<\/span><\/label><\/td>\n \n <\/td>\n <\/span><\/td>\n <\/tr>\n\n
Is Active *<\/span><\/label><\/td>\n \n <\/span><\/td>\n <\/tr>\n\n
URL key<\/label><\/td>\n \n \n\n\nCreate Permanent Redirect for old URL<\/label> <\/td>\n <\/span><\/td>\n <\/tr>\n\n
Thumbnail Image<\/label><\/td>\n \n <\/td>\n <\/span><\/td>\n <\/tr>\n\n
Description<\/label><\/td>\n \n

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
spacid
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2011-04-13
 

Would like to help you.. but dont know more at this moment.
I habe same prob..

I want install script of Soundmanager2 on index.php
But as know give conflicts in update product + error on categories…

Never seen this troubles before on other carts..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
s113
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2012-03-31
 

I have the same problem.
Anyone found a solution?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
trex20
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2012-06-28
 

Turn off inline translation from System->Configuration->Developer->Translate inline->Enabled for Admin->No
and problem will be solved.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Hygelac
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2011-09-27
 

Hi,

I have the same problem. This error was produced when I installed Google Analytics.

Please help!! This previous solution doesn’t work.

Edit: I have solved the problem, at last! The problem was originated by activating Google Analytics from Cpanel. This created an archive called .fastaccess in the root directory of the store. I just removed this file and everything worked fine again.

Image Attachments
Categorias.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
swiatmar
Jr. Member
 
Total Posts:  22
Joined:  2012-06-01
 

Hello!!

I have the same problem with my shop. I activated Google analitycs and get the same massage.
But I have an other problem- can’t find the.fastaccess in my root.........
Is this directly in root folder?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Hygelac
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2011-09-27
 

Hi!

If i remember correctly, .fastaccess is found in public_html folder. If you still can’t find it, search for it in the file manager of control panel. Good luck!

Mangento version 1.6.0.0

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
davenurave
Jr. Member
 
Total Posts:  11
Joined:  2012-09-14
 

Excelent! This helped! I had some trouble findding .fastaccess, but finally i located it.
Thanks, Hygelac!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
gurkirpal
Jr. Member
 
Total Posts:  8
Joined:  2012-04-15
 

I have same problem but i don\’t find any .fastaccess file

Please tell me the correct path or another solution

Thanks in advance and find the attachment lso

Image Attachments
error.jpeg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Demar
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2010-02-16
Germany
 

I had the same problem without any \".fastaccess\" file. The category view was broken and saving products not worked.

My solution was:
I had an echo command in the index.php file for test purposes. Remove my own echo command from index.php and it worked again.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
asuperlatve
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2011-12-31
 

I have the same problems. I’ve deleted the .fastinclude in root folder public_html and it works

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
pragdemo
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2012-12-12
 

I have same problem, I have install magento on my localhost, so there is no error regarding with Cpanel, and there is no no nay .fastaccess file in my root dictionary, i have put my magento dictionary in /var/www/ folder.

currently i have install php-soap for my local system but this effect me or not i don\’t know, even thought i remove php-soap the problem still appears in manage category form.

I have follow all above discussed solution but still issue there please help me out....  [size=3]
[/size]

I got solution, mainly this type of error occurs when we try to debug and echo the values. In my case there is a html code in index.php file. i removed it and it works fine. this issue notified by just using firebug console . [size=3]
[/size]

Image Attachments
category_issue.png
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
b3n017
Jr. Member
 
Total Posts:  21
Joined:  2012-03-12
 

Bonjour,

J’ai eu ça dans un navigateur à cause d’un module de navigateur (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/firegloves/)

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top