Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Docdata plugin integratie probleem
 
Brandshops
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2010-01-10
 

WIj hebben een webshop draaien op Magento 1.4.2.0. Voor iDeal betalingen maken wij gebruik van Docdata. Zoals wellicht bekend bied Docdata een plugin in aan voor gemakkelijke integratie met Magento. Wij hebben de plugin geïnstalleerd volgens de bijgeleverde manual. Echter na stap 6 bij het afrekenen krijgen wij de volgende URL http://www.klantnaam.nl/magento/index.php/docdata/redirect/redirect/ en een blanco pagina binnen de webshop. Maw de plugin verwijst dus niet naar de betaalomgeving van Docdata. Inmiddels al geprobeerd om de plugin te deinstalleren en opnieuw te installeren en alle instellingen 3 keer nagelopen. Maar hetzelfde probleem blijft bestaan. Ook de Docdata helpdesk kent het probleem niet. Wie o wie heeft ditzelfde probleem ook gehad en weet de oplossing? Dit is echt het enige wat ons nog in de weg staat om deze shop te lanceren.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Appmerce
Guru
 
Avatar
Total Posts:  376
Joined:  2008-05-13
Amsterdam, The Netherlands
 

Een vermoeden, maar kan zijn dat je de layout & template files van de module niet naar je eigen custom theme hebt gekopieerd?
Dat kan namelijk de blanco pagina verklaren. Magento zoekt in je eigen theme naar de docdata template files.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
yshop
Jr. Member
 
Total Posts:  10
Joined:  2011-12-14
 

Beste Brandshops,

Hebben jullie dit probleem al achterhaald? Was het de layout file?

Alvast bedankt!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top