Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Installatie Magento komt niet voorbij Database Connection pagina. 
 
arjendejonge
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2011-04-03
 

Ik heb nu op 3 verschillende plaatsen Magento geprobeerd te installeren. M’n eigen host, die van mijn stagebedrijf, en localhost.

Bij mijn eigen host krijg ik constant een database connection error, terwijl de gegevens kloppen, en de database user gewoon alle rechten heeft.

Bij de host van het stagebedrijf krijg ik geen database error, maar eerst een PHP extension error, na het wijzigen van de PHP versie was dit verholpen gelukkig. Maar nu krijg ik een http 500 error wanneer ik na het invoeren van de database gegevens naar de volgende pagina wil. Ik heb inmiddels alles geprobeerd qua permissions via FTP. Ook heb ik de magento-check.php gedraaid en magento-cleanup.php. Beide succesvol, maar nog steeds de http 500 error.

Bij localhost krijg ik te horen dat ik niet het juiste protocol gebruik. En nou maakt het me ook niet uit of ik het lokaal draaiende krijg of niet. Ik vind het belangrijker dat ik het gewoon online werkend krijg.

Iemand tips? Ik weet het namelijk niet meer.

Thanks

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Paul Boekholt
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  11
Joined:  2009-12-18
 

Ik raad je aan een account bij een magento hoster te nemen. Magento is namelijk een behoorlijk zwaar en complex systeem en draait daarom beter op een voor Magento geoptimaliseerd platform. We hebben hier een animatie over gemaakt waarin we dat beter uitleggen op http://www.byte.nl/cms/producten/magento-hosting.html. Bij Byte installeer je Magento overigens heel gemakkelijk via ons online Service Panel. Liever eerst gratis uitproberen? Dat kan met een Magento Trial.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top