Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

1.4.x Template not working on Magento 1.5.1
 
mrmozer
Jr. Member
 
Total Posts:  29
Joined:  2010-01-16
Calgary AB
 

I just purchased a template from Template Monster and didn’t realize that it would not work on version 1.5.1. After installing the template, I get the following error stack:

a:5:{i:0;s:243:"Error in file: "/home/boutique/public_html/magento/app/code/core/Mage/Customer/sql/customer_setup/mysql4-upgrade-1.4.0.0.7-1.4.0.0.8.php" - SQLSTATE[42S01]: Base table or view already exists: 1050 Table 'customer_form_attribute' already exists";i:1;s:1060:"#0 /home/boutique/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(390): Mage::exception('Mage_Core', 'Error in file: ...')
#1 /home/boutique/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(289): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_modifyResourceDb('upgrade', '1.4.0.0.7', '1.4.0.0.13')
#2 /home/boutique/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(233): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_upgradeResourceDb('1.4.0.0.7', '1.4.0.0.13')
#3 /home/boutique/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(161): Mage_Core_Model_Resource_Setup->applyUpdates()
#4 /home/boutique/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(399): Mage_Core_Model_Resource_Setup::applyAllUpdates()
#5 /home/boutique/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(329): Mage_Core_Model_App->_initModules()
#6 /home/boutique/public_html/magento/app/Mage.php(627): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#7 /home/boutique/public_html/magento/index.php(80): Mage::run('', 'store')
#8 {main}"
;s:3:"url";s:9:"/magento/";s:11:"script_name";s:18:"/magento/index.php";s:4:"skin";s:7:"default";}

Any help is much appreciated.

Thanks!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mrmozer
Jr. Member
 
Total Posts:  29
Joined:  2010-01-16
Calgary AB
 

Are 1.4 themes compatible with 1.5? If not, is there any guide I can follow to update my theme and make it work?

Thanks a bunch!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Ben Marks
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  452
Joined:  2008-10-09
Charleston, SC
 

That’s not a template issue.  That’s a module issue.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top