Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Produkte weder im frontend noch im backend einsehbar
 
rulz.at
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2011-01-25
 

seit dem zusammenbruch des server und dem einspielen eines alten backups bekomme ich folgende meldung sobald ich einen artikel im front und im backend anklicke:

There has been an error processing your request

Invalid backend model specified: catalog/product_attribute_backend_boolean

Trace:
#0 /srv/www/vhosts/host.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Eav/Model/Entity/Attribute/Abstract.php(338): Mage::exception(’Mage_Eav’, ‘Invalid backend...’)
#1 /srv/www/vhosts/host.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Catalog/Model/Resource/Eav/Mysql4/Abstract.php(140): Mage_Eav_Model_Entity_Attribute_Abstract->getBackend()
#2 /srv/www/vhosts/host.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Eav/Model/Entity/Abstract.php(869): Mage_Catalog_Model_Resource_Eav_Mysql4_Abstract->_setAttribteValue(Object(Mage_Catalog_Model_Product), Array)
#3 /srv/www/vhosts/host.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Catalog/Model/Resource/Eav/Mysql4/Abstract.php(630): Mage_Eav_Model_Entity_Abstract->load(Object(Mage_Catalog_Model_Product), 40, NULL)
#4 /srv/www/vhosts/host.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Model/Abstract.php(225): Mage_Catalog_Model_Resource_Eav_Mysql4_Abstract->load(Object(Mage_Catalog_Model_Product), 40, NULL)
#5 /srv/www/vhosts/host.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Catalog/controllers/ProductController.php(52): Mage_Core_Model_Abstract->load(40)
#6 /srv/www/vhosts/host.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Catalog/controllers/ProductController.php(138): Mage_Catalog_ProductController->_initProduct()
#7 /srv/www/vhosts/host.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(418): Mage_Catalog_ProductController->viewAction()
#8 /srv/www/vhosts/host.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Standard.php(254): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch(’view’)
#9 /srv/www/vhosts/host.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(177): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#10 /srv/www/vhosts/host.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(304): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#11 /srv/www/vhosts/host.com/httpdocs/app/Mage.php(596): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#12 /srv/www/vhosts/host.com/httpdocs/index.php(80): Mage::run(’’, ‘store’)
#13 {main}

ich habe schon versucht nach dem problem zu suchen aber hab nichts brauchbares gefunden

ich bin mit meinem latein am ende.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top