Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Magento Bug: No export data for checked grid row values. 
 
Sweet Tooth
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  121
Joined:  2008-02-02
Canada
 

You can’t export checked rows in any grid after a “checked=yes” filter is applied, but you CAN export all unchecked rows with a “checked=no” filter.

I’m using Magento ver 1.1.6, but bug present in 1.1.4 as well.  The test was run on a clean 1.1.6 installation.
Suspected problem location: core/Mage/Adminhtml/ ... [controller or Block] ... /Widget/Grid .. etc.

To recreate bug:
1. go to customer Manage Customers in in admin.
2. Check off a few customers.
3. Filter “yes” for checked values.
4. Use the export button to export.  There should be the rows you selected, however you’ll see no rows.
5. Filter “no” for checked values.
6. Use the export button again.  There should be none of the rows you’d selected in step 3, but instead you’ll see all rows.

If anyone has any comments or ideas, I’d be happy to hear.
Thanks!
-Jay

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Sweet Tooth
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  121
Joined:  2008-02-02
Canada
 

Can anyone else confirm this for me?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
joyously
Guru
 
Total Posts:  447
Joined:  2008-08-21
 

I just tried it in the order you listed and got the same results you did.
It seems as if it’s interpreting the filter backwards or something. (I guess it’s regenerating the list for the export?)

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Sweet Tooth
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  121
Joined:  2008-02-02
Canada
 

I believe this issue was fixed in version 1.2.0.

Thanks for your support Magento!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top