Magento Forum

   
Config.xml problem
 
DevHasMag
Jr. Member
 
Total Posts:  18
Joined:  2007-12-19
 

I am unable to fix in the problem in config.xml.

I have a config.xml file as
<?xml version="1.0"?>
<config>
<global>
<blocks>
<sampleorder>
<class>Mage_Sampleorder_Block</class>
</sampleorder>
</blocks>
</global>
<frontend>
<layouts>
<updates>
<sampleorder>
<file>sampleorder.xml</file>
</sampleorder>
</updates>
</layouts>
<routers>
<sampleorder>
<use>standard</use>
<args>
<module>Mage_Sampleorder</module>
<frontName>sampleorder</frontName>
</args>
</sampleorder>
</routers>
</frontend>
</config>

The config file is placed in the path app/code/local/Mage/Sampleorder/etc.
Its not reading the sampleorder.xml file that is in “app/design/frontend/default/default/layout”.
here is the code of my sampleorder.xml
<?xml version="1.0"?>
<layout>
<sampleorder_tsample_index>
<!-- insert tsample blocks into middle column (content) -->
<reference name="content">
<!-- create generic template block -->
<block type="core/template" name="sampleorder.tsample.generic" template="sampleorder/tsample.phtml">
<action method="setSomeValue"><value>this value is assigned from layout</value></action>
</block>

<!-- create tsample block -->
<block type="sampleorder/tsample" name="sampleorder.tsample.custom" template="sampleorder/tsample.phtml"/>
</reference>
</sampleorder_tsample_index>
</layout> .
Let me know if there is any mistake in the code. I request you to please suggest a solution as i am unable to fix the same.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top