Magento Forum

   
Missing Files in the install
 
kevbo75217
Jr. Member
 
Total Posts:  8
Joined:  2007-12-25
 

I installed the software and now it won’t work cause the following files are missing

/skin/install/default/default/css/menu.css
/skin/install/default/default/css/print.css
/skin/install/default/default/images/body_bg.gif

I also keep getting an error when I login to the backend. Here is the error I keep getting:
Fatal error: Call to a member function toString() on a non-object in /home/webilov/public_html/app/code/core/Mage/Core/Helper/Data.php on line 89

I am running PHP 5.20 and meet the rest of the system requirements. I also downloaded both install files again and looked for the files but there not present in the install zip.

Please help.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Michael
Enthusiast
 
Total Posts:  826
Joined:  2007-08-31
 
kevbo75217 - 25 December 2007 06:34 PM

I installed the software and now it won’t work cause the following files are missing
/skin/install/default/default/css/menu.css
/skin/install/default/default/css/print.css
/skin/install/default/default/images/body_bg.gif

These files have never existed in Magento install skin. What do you need them for ?
They are required only on the frontend and they are in frontend skin under /skin/frontend/default/default/.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Michael
Enthusiast
 
Total Posts:  826
Joined:  2007-08-31
 
kevbo75217 - 25 December 2007 06:34 PM

I also keep getting an error when I login to the backend. Here is the error I keep getting:
Fatal error: Call to a member function toString() on a non-object in /home/webilov/public_html/app/code/core/Mage/Core/Helper/Data.php on line 89

What is the locale you chose while installing Magento ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
kevbo75217
Jr. Member
 
Total Posts:  8
Joined:  2007-12-25
 

I couldn’t understand it either. The server was looking for the files for some reason, but I fixed it by uploading the files again. Now it’s working just fine.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top