Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Message Inbox empty
 
sureclient
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2009-09-24
 

I just installed a fresh copy of Magento 1.5.0.1 in our staging environment. The first thing I noticed was that when I view the Message Inbox for system messages, it shows that there should be 49 messages, but no messages are displayed (see below).

Any one else seeing this behavior?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
jvmz
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2011-02-25
 

I’m having the same issue with the same version using a CentOS server (though mine only reports 48 Total records). I’ve tried clearing var/session and using admin System->Cache Management to clear all caches to no avail. It’s a clean install from scratch.

Using MS Firefox 3.6.13, it’s just blank in the notification list area under the navigation and column rows. Using MS IE7, I see a partial bit of HTML code (tr title=") between the navigation and column rows, and the notification list area is blank just like with Firefox.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
prometheus
Jr. Member
 
Total Posts:  29
Joined:  2009-02-08
 

Yep me too, although there are only 2 messages waiting to be read but the inbox is empty. Any fix for this?

Cheers
Matt

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
MasterC3501
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2010-12-20
 

i have same issue and i installed 1.4.2 because of theme compatibility

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
MasterC3501
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2010-12-20
 

also i use google chrome. I loaded it up in IE and saw this

<tr title="
Fatal error: Call to undefined method Mage_Adminhtml_Block_Widget::getrowurl() in /home/wetflame/public_html/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/Widget/Grid.php on line 1607
 ..
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Flutscher
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2011-05-29
 

i got the same Problem. The file stops after the <tbody> .. no error msg and nothing in the logs…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Andrea
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2007-09-03
 

Same problem here, anyone who solved it?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
brownk
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2011-06-17
 

I had the same issue and this worked for me.

http://www.justwebdevelopment.com/blog/2011/04/14/call-to-undefined-method-mage-adminhtml-block-widgetgetrowurl/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
developerindia
Member
 
Total Posts:  58
Joined:  2009-06-25
 
brownk - 30 June 2011 11:21 AM

I had the same issue and this worked for me.

http://www.justwebdevelopment.com/blog/2011/04/14/call-to-undefined-method-mage-adminhtml-block-widgetgetrowurl/

Now New URL is : http://www.justwebdevelopment.com/blog/call-to-undefined-method-mage-adminhtml-block-widgetgetrowurl/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
b1llydev
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2011-07-19
 

Read this for the solution that workes for me:

Go To app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/Widget/Grid.php

Look at on line no 1620 on magento 1.5.01

public function getRowUrl($item)
{
$res = parent::getRowUrl($item);
return ($res ? $res : ‘#’);
}

And replace this line $res = parent::getRowUrl($item); to $res = parent::getUrl($item);

So your new function look like this:

public function getRowUrl($item)
{
$res = parent::getUrl($item);
return ($res ? $res : ‘#’);
}

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
BigDune
Jr. Member
 
Total Posts:  22
Joined:  2010-04-21
 

Haven’t tried the above solution, but the solution in the linked post worked for us on 1.6.1 and 1.6.2: Magento Admin Blank List Bug

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top