Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Problems respnding in 1.5 upgrade forum: UPDATE 2/18 *fixed*
 
rondata3
Jr. Member
 
Total Posts:  20
Joined:  2010-10-22
 

Fixed. Please let me know if you’re still having problems.

`-`-`-``-`-`-`
I’m aware, and we’re looking into it. You may want to take the discussion over to 1.4 (just put 1.5 in the title) until we get this sorted. I’ll be happy to move them here once we figure out what the issue is.

Check in if you can respond—by the way trying to see if it’s isolated individual users or global.

Thanks!

Rhonda

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Rhonda_Rondeau
Enthusiast
 
Total Posts:  924
Joined:  2010-08-03
Culver City
 

Hey guys, I think I made a mistake when creating this forum. Our IT folks are going to look into it. I apologize. Will keep you posted.

Rhonda

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Rhonda_Rondeau
Enthusiast
 
Total Posts:  924
Joined:  2010-08-03
Culver City
 

fixed.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Rhonda_Rondeau
Enthusiast
 
Total Posts:  924
Joined:  2010-08-03
Culver City
 

just bumping this so peeps scanning the list can see that they can post here now. :>

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top