Magento Forum

admin area displaying strangely…
 
rosemortem
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2008-10-09
 

On Friday, I was working in the admin area without any problem.  Today, I navigate to the login page and it looks completely different - sort of stripped down - and the same goes for the rest of the admin pages after I log in.  Everything is there, but not aligned properly and therefore making it very difficult to know what I’m working on. 

I haven’t made ANY changes to magento files since I was last working.  Same computer, same browser. 

Any ideas what could have happened and how to solve?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Meth0
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  13
Joined:  2008-10-29
Brisbane - Gold Coast QLD Australia
 

Sounds like a corrupted CSS file or a bad html error for the admin area. A screenshot would be a good idea. First thing I would be doing is uploading skin/adminhtml/defailt/default from a local copy and overwriting the server files.

You do have a recent backup yes?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
JLHC
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1287
Joined:  2008-05-09
Tampa, FL
 

Are you using the default .htaccess file? As stated by Meth0, a screenshot can let us understand your issue better.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
rosemortem
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2008-10-09
 

Fortunately had a recent back up and reinstallation fixed the problem.  I’m still not entirely sure what I did...thanks for the replies.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
JLHC
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1287
Joined:  2008-05-09
Tampa, FL
 

No problem. wink
Glad that you have backups.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top