Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Help! Caching killed my site! 
 
daveman123
Jr. Member
 
Total Posts:  17
Joined:  2008-10-31
 

I went into the admin backend and clicked on “clear” for each cache setting.  Now, my page is giving me this error. I looked everywhere and cannot find a fix, any help?

http://www.fadebc.com/report/?id=-405362272&s;=default

There has been an error processing your request.

Warningsimplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]Entityline 29parser error Start tag expected'<' not found  in /home/fadebc/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout/Update.php on line 286
Trace
:
#0 [internal function]: mageCoreErrorHandler(2, 'simplexml_load_...', '/home/fadebc/pu...', 286, Array)
#1 /home/fadebc/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout/Update.php(286): simplexml_load_string('fetchFileLayoutUpdates()
#3 /home/fadebc/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout/Update.php(239): Mage_Core_Model_Layout_Update->fetchPackageLayoutUpdates('default')
#4 /home/fadebc/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout/Update.php(217): Mage_Core_Model_Layout_Update->merge('default')
#5 /home/fadebc/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(253): Mage_Core_Model_Layout_Update->load()
#6 /home/fadebc/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(212): Mage_Core_Controller_Varien_Action->loadLayoutUpdates()
#7 /home/fadebc/public_html/app/code/core/Mage/Cms/Helper/Page.php(80): Mage_Core_Controller_Varien_Action->loadLayout(Array, false, false)
#8 /home/fadebc/public_html/app/code/core/Mage/Cms/controllers/IndexController.php(32): Mage_Cms_Helper_Page->renderPage(Object(Mage_Cms_IndexController), 'home')
#9 /home/fadebc/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(349): Mage_Cms_IndexController->indexAction()
#10 /home/fadebc/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Standard.php(163): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch('index')
#11 /home/fadebc/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(174): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#12 /home/fadebc/public_html/app/Mage.php(447): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#13 /home/fadebc/public_html/index.php(52): Mage::run()
#14 {main}
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
daveman123
Jr. Member
 
Total Posts:  17
Joined:  2008-10-31
 

nevermind i fixed it.. apparently i messed up the template yet it didn’t show up since it was cache’ed

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
techplease
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2008-11-07
 

I had same problem.

I hit “Refresh” on catalog rewrites and I had a similar error message.

Since I was changing the default theme, not my own, I had to reload the default theme files into both the “app” and “skin” directories for the frontend theme.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
chandlerk
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2008-12-07
 

hi there daveman,

i am facing the same problem as you. can you please tell me more how did u fix your problem?
i am getting this http://www.euro-division.com/report/?id=464452330486&s;=default
every time.

please help
cheers

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top