Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

404 ERRORS ON PRODUCT LISTING
 
jaskarn
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  8
Joined:  2008-05-16
Auckland, New Zealand
 

Hi,
My demo store is at:
www.dgtech.co.nz/magento

On the home page are listed products such as the sony laptop.
I keep getting 404 errors as soon as i open the product pages from the home page.
Can some one please have a look why this is happening.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
JLHC
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1287
Joined:  2008-05-09
Tampa, FL
 

Have you just installed Magento with the sample data?

If so try the following:-

Go to Admin --> System --> Cache Management --> then select the button for Refresh Catalog Rewrites.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Sindre|ProperHost
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1158
Joined:  2008-04-24
 

@jaskarn:

Do you have mod_rewrite properly configured on your server, and did you choose to enable URL rewrites during the install wizard?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
jaskarn
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  8
Joined:  2008-05-16
Auckland, New Zealand
 

Hi JLHC,
Thanks, i refreshed the rewrites and it started working.

My mod rewrite stuff is properly configured. Thanks.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
JLHC
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1287
Joined:  2008-05-09
Tampa, FL
 

@ jaskarn: No problem. wink Glad that I can help.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ereckers
Jr. Member
 
Total Posts:  11
Joined:  2008-10-23
San Francisco, CA
 

Thanks for posting this guys! I’ve been trying to figure out this error for hours now. I got caught up in the issues with using the php5-cgi and people having similar problems. I finally made it to the post and voila!. Thanks again…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
JLHC
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1287
Joined:  2008-05-09
Tampa, FL
 

@ kilky: No problem kilky. Always glad that we can be of assistance. wink

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top