Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Changed IP Address now getting “There has been an error processing your request” error
 
ClieCrystal
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2010-06-23
 

Hi

I changed my IP address from a shared IP to a Dedicated IP and now I am getting a magneto error.

All I did was update it on the Cpanel WHM system. Is there anything else I have to do?

I know this may be a basic question however I was unable to find a simple answer in the forums. Any help is appreciated as I already spent a ton of time on this.

Thanks

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
edmondscommerce
Guru
 
Avatar
Total Posts:  342
Joined:  2008-08-26
 

have a look in the error logs

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ClieCrystal
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2010-06-23
 

Thank you. Can you tell me exactly I can find that?

I don’t think it was turned on and I can not access the Admin Panel. Can I turn it on on mysql? Where?

Thanks again

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top