Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Fejlesztőt keresek egy már majdnem befejezett munkához
 
tmano
Member
 
Total Posts:  32
Joined:  2010-10-17
 

Sziasztok!

Lefejlesztettem az oldalamhoz egy extensiont ami egy bÅ‘vített keresÅ‘. A cég akivel csináltattam majdnem 100ºn el is készítette, de vannak benne apróbb hibák. Természetesen a megállapodásunk úgy szólt, hogy átadás után még 30 napig garanciát vállal a programra, de nem tette, a javításokért pedig pénzt kér :S

A hiba:

Adott egy részletes kereső, az első fele tökéletesen működik, a második felében viszont adott 6db checkbox. A termékek rendelkezhetnek ezzel a 6 extra tulajdonsággal, ezt a termék adatoknál be tudom állítani. Csakhogy jelenleg úgy működik, hogyha futtatok egy keresést amiben a keresett terméknél csak kettő db tulajdonság van kipipálva, de olyan módon keresek, hogy mind a hat checkboxot kipipálom akkor nem fog megtalálni semmit. (Ha csak azt a kettőt pipálom ki, akkor megtalálja)

Nem vagyok php hozzáértő sajnos, de annyit tudok, jelen esetben annyi a probléma, hogy a kód a checkboxoknál úgy van megírva, hogy AND van mind a hat checkbox között, nem pedig OR.

Ezt szeretném kijavíttatni, vagy ha megmondjátok ezt milyen fileban kell véghezvinni az is nagy segítség lenne. A fejlesztő csak egy phtml filet kreált, abban nem lehet megoldani a szitut.

Minden fajta megoldás érdekel,
sziasztok
T

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top