Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

{Solved} Product image not shown on frontend. 
 
nkdineshdct
Member
 
Avatar
Total Posts:  66
Joined:  2008-08-29
India
 

Hello

First of all im new to magento and not so good in PHP.

Pls check the url http://magento.dev.nols.com/index.php/office-equipment/paper-shredders/personal. Here image not shown in the frontend due to the code

<p class="product-image">
<a href="<?php echo $_product->getProductUrl() ?>” title="<?php echo $this->htmlEscape($_product->getName()) ?>">
<img src="<?php echo $_product->helper('catalog/image')->init($_product, 'small_image')->resize(135, 135); ?>” width="135" height="135" alt="<?php echo $this->htmlEscape($_product->getName()) ?>” />
</a>
</p>

in the app/design/frontend/default/default/template/catalog/product/list.phtml. When <img tag is commented, it display the list of product and when it is uncommented it only display ‘<img src=” ‘ in the product list at front end.

What wrong in that code. what i want to modify inorder to display the product image and list of product…

pls help me and point me to the right direction.

Thanks in advance.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Siquelsoft
Jr. Member
 
Total Posts:  19
Joined:  2008-07-24
Bhilai Chhattishgarh India
 

hi

you should not be coding in core part ,i don’t know why?  it needs you .

just you should be configure in admin section and images will be display automatic .

you can view following link that is my work

http://www.saudigangsta.com

thanks

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
rrobinson
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  15
Joined:  2008-05-19
Portland, Or
 

This normally would tell me that quotes are off.

Looking at the code it seems to be quoted properly, but…

If you look here:

<a href="<?php echo $_product->getProductUrl() ?>”

The last double quote in that code fragment really isn’t a double quote.
Remove it and type it again.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
nkdineshdct
Member
 
Avatar
Total Posts:  66
Joined:  2008-08-29
India
 

Retyped the double quote and still gives the same output.

Please give the right solution.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
nkdineshdct
Member
 
Avatar
Total Posts:  66
Joined:  2008-08-29
India
 

Solved..

This is due to the GD support. Enabled the GD and the product displayed in the frontend with image and working fine.

Thanks all .

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
rrobinson
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  15
Joined:  2008-05-19
Portland, Or
 
nkdineshdct - 10 October 2008 12:53 AM

Retyped the double quote and still gives the same output.

Please give the right solution.

Are you kidding me? I find it highly unlikely that GD caused the situation you described.
I find it likely that both issues existed. But because of your attitude you have been added
to my ignore list. Good luck wink

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top