Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

My Home Page content has dissappeared
 
pajeroid
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2010-07-16
 

I was working on my home page this morning and cleared all content to add my own.  I added a picture using the upload tool and then went to test it.  The home page was blank, so I thought it must have been a simple image error so deleted the image and tried some text instead.

The text didn’t appear either!

I have tried creating a new page and pointing to the new one in configuration but I still get the same result - blank home page!

If I change the style of home page to 3 columns I do get the newsletter on the left, and I still get the recently viewed and compare options on the right.

It just seems like the code which tells the home page to display has gone.  Any clues?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
pajeroid
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2010-07-16
 

Nevermind guys… I worked out what I had done.  I’ll explain for anyone who may happen to come across the same or similar problems.

In the cms.xml file I had commented out some code to stop the footer links appearing.  See below…

<default>
        <!-- <
reference name="footer">
            <
block type="cms/block" name="cms_footer_links" before="footer_links">
                <!--
                    
The content of this block is taken from the database by its block_id.
                    
You can manage it in admin CMS -> Static Blocks
                
-->
                <
action method="setBlockId"><block_id>footer_links</block_id></action>
            </
block>
        </
reference> -->
    </default>

I have nested an existing comment inside my own, causing the home page not to appear at all.

New code....

<default>
        <!-- <
reference name="footer">
            <
block type="cms/block" name="cms_footer_links" before="footer_links">
                
                    
The content of this block is taken from the database by its block_id.
                    
You can manage it in admin CMS -> Static Blocks
                
                
<action method="setBlockId"><block_id>footer_links</block_id></action>
            </
block>
        </
reference> -->
    </default>

I removed the comment markers from the original comment and left my own in place.

Hope this helps someone in the future.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top