Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

How do I add fields in coustomer registration? 
 
PedroTeixeira
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  136
Joined:  2008-05-28
Berlin, Germany
 

What’s up!

Sorry for my English, I’m from Brazil.

Here in Brazil we need some extra information about customers, like ID, here we call RG and CPF. We need that information to make the receipt.

And in my case, I sell for companies too, and here in Brazil we have a Company ID, called CNPJ. I need to get this information too.

Some body know how do I add this extra fields in customer registration page?

Thanks!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Eric Cavalcanti
Guru
 
Avatar
Total Posts:  710
Joined:  2008-09-28
San Antonio
 

I need that too.
But in my case, it would show up just on Portuguese store.
I have 2 store views.
One in English (default) and other in Portuguese.
I would like it to open just to Portuguese.
Thanks.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Alexandre Queiróz
Member
 
Avatar
Total Posts:  43
Joined:  2008-02-27
Brazil
 

Hi!

I also need that too.
Could someone help us?

Tks!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
jeff.d
Sr. Member
 
Total Posts:  103
Joined:  2008-05-26
 

This might help: http://www.magentocommerce.com/wiki/custom_account/registration_fields

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Eric Cavalcanti
Guru
 
Avatar
Total Posts:  710
Joined:  2008-09-28
San Antonio
 
jeff.d - 01 November 2008 11:56 AM

This might help: http://www.magentocommerce.com/wiki/custom_account/registration_fields

Ok.. that’s nice. thanks.
But can we set to work just with one language (store view)?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top