Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Gewenste afleverdatum bij checkout toevoegen
 
Ariette
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2010-03-24
 

Beste mensen,

We zijn bezig met een webshop op te zetten met behulp van magento. Nu willen wij bij de checkout een opite toevoegen waarbij de klant kan opgeven wanneer een product geleverd moet worden.

Het gaat hier namelijk om producten die in meerdere landen kunnen worden afgeleverd. Elk land heeft zo zijn eigen feestdagen. Ook willen we het liefst per product kunnen aangeven wanneer deze geleverd moet worden.

Wat betrefd de data, het is belangrijk dat wij kunnen aangeven welke data beschikbaar zijn en welke niet. Nu hebben we een tweetal plugins gezien, 1 gratis en 1 van 64 dollar. De gratis versie geeft ons alleen geen mogelijkheid tot het toevoegen van data en valt bij deze dus af. De betaalde versie lijkt in eerste instantie aan onze wensen te voldoen, maar is maar geldig voor 1 webshop maar wij willen meerdere webshops opzetten. Ook is deze plugin open source volgens de ontwikkelaar. Nadeel is dat deze niet per product ingesteld kan worden.

De plugin van 64 dollar : http://www.magentocommerce.com/magento-connect/Adjustware/extension/1533/delivery-date
De gratis plugin: http://www.magentocommerce.com/magento-connect/miked2004/extension/2983/desired-delivery-date

Weet 1 van jullie een alternatief?

Punten die voor ons zeer belangrijk zijn:
- Data invoeren waarop NIET geleverd kan worden (denk aan zondagen, feestdagen etc).
- Verschillende data per product invoeren
- Te gebruiken in meerdere webwinkels

Alvast bedankt voor jullie hulp!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Mindstretch
Guru
 
Avatar
Total Posts:  398
Joined:  2009-09-09
Enschede
 

Heb je al gevraagd of ze de extra features kunnen toevoegen aan de betaalde plugin? Vaak is die interesse er wel namelijk.

Wij hebben intussen een dikke 40 modules ontwikkeld voor Magento, waarbij we natuurlijk vaak ooit met een idee zijn gestart. Maar ook wij hebben niet de wijsheid in pacht en zijn sterk afhankelijk van de informatie die uiteindelijk bij jullie als klant vandaan komt. Jullie moeten er mee werken tenslotte. Als dat inhoudt dat wij als partij moeten investeren, maar daardoor wel een groter publiek kunnen bereiken, dan is iedereen daar bij gebaat.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top