Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

product description and short description won’t update after making changing
 
lotusseedsD
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1144
Joined:  2007-08-31
 

In Magento Simple Data, many products’ descriptions have wrong markup, obvious example is this:

# <ul> extra ‘ul’
# <ul class="disc">
# <li>8.0-megapixel CMOS sensor captures enough detail for photo-quality 16 x 22-inch prints<br></li>
# <li>Includes Canon’s EF-S 18-55mm, f3.5-5.6 zoom lens<br></li>
# <li>DIGIC II Image Processor provides fast, accurate image processing; captures images at a rate of up to 3 frames per second<br></li>
# <li>Fast start-up time--.2 seconds<br></li>
# <li>Powered by rechargeable Lithium-ion battery (included, with charger)</li>
# </ul>

I cleaned it up, but after many refresh caches routine, I am still seeing the same code.

Why am I wasting my time to fix this? Because apart of the WAI compliant, I also need to show potential clients that my work is of validation error free.

Something wrong with the mysql data? Is there a way I can force it to update?

thanks!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top