Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Tekstinvoer textarea onjuist op de factuur. 
 
gaea
Jr. Member
 
Total Posts:  19
Joined:  2010-03-10
 

We zijn als enige tijd bezig met onze magento shop. Maar stuiten nog op 1 probleem. Al onze producten kunnen gepersonaliseerd worden. Hierbij heeft de klant de mogelijkheid om zelf een tekst op te geven. Bij de producten hebben we hiervoor een textarea toegevoegd. Alleen op de factuur verschijnt de tekst niet zoals deze is ingevoerd.

Wanneer ik bijv.:

regel 1
regel 2
regel 3

invoer verschijnt dit op de factuur als regel 1 regel 2 regel 3. Dus achter elkaar inplaats van onder elkaar. Omdat wij aan de hand van de facturen onze bestellingen moeten maken is het belangrijk dat het er juist op staat. Met afrereken verschijnt de tekst wel juist in het winkelmandje, en ook in de account van de klant staat het juist. Alleen op de factuur dus niet.

Heeft iemand een idee hoe we dit kunnen oplossen?

Alvast bedankt.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top