Magento Forum

   
Page 1 of 2
GIGAHOST -
 
Largo
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2008-09-01
 

Hejsa

Er der overhovedet nogen der fået Magento til at virke på Gigahost!!

Jeg syntes at have prøvet alt efterhånden.

Selve webshoppen kører egentligt rigitg godt, men jeg har problemer med at uploade produkt billeder.

Der sker det at den siger færdig men viser ikke billedet og det er ikke uploadet.

Har prøvet at sætte alt til 777 så det burde også være ok....

Det kunne måske være en super ide med en liste over host’s med fordel og ulemper på hver af dem ala de man har på Joomla.

Håber nogen kan hjælpe…

Mvh
Largo.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
John.D
Jr. Member
 
Total Posts:  8
Joined:  2008-09-09
 

Hej Largo.

Har du kigget på: http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/128/ ?

Mener det kan være noget med suhosin.

Udover det vil jeg ikke anbefale gigahost.. MySQL især er for sløvt.. Desværre noget man først rigtig bemærker når der begynder at komme lidt varer og kunder i butikken.

-John.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jesper Schneider
Jr. Member
 
Total Posts:  7
Joined:  2008-07-29
 

Hej Largo

Jeg bruger selv Gigahost og havde også meget store start problemer. Jeg fandt dog ud af at man skal skifte til PHP version 5, for at Magento virker. Du skal nok lige være opmærksom på om du har andre ting liggende der ikke kan køre PHP 5 inden du skifter. Man gøre det i kontrolpanelet under Domæner. Under hvert enkelt domæne, kan så skifte mellem version 4 og 5. Det burde gøre det..

Med venlig hilsen
Jesper

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Thissel
Sr. Member
 
Total Posts:  80
Joined:  2007-11-06
 

Det korte svar er: Find en anden host.

Jeg har selv oplevet samme problem som dig med ikke at kunne uploade billeder i en Magento-installation på Gigahost og gav til sidst op.

Der er dog også nogen som har haft held til at få Magento til at køre fint på Gigahost, men i sidste ende tror jeg det har noget at gøre med hvilken server hos Gigahost du ligger på.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
torben.sorensen
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  3
Joined:  2008-12-08
Ikast, Denmark
 

hej

jep… jeg har lige fået installeret Magento hos Gigahost.dk (irmgards.dk) - jeg hentede download udgaven af Magento og kørte installationen… nu mangler jeg bare konfigurationen

/Torben

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
powerhosting.dk
Guru
 
Avatar
Total Posts:  549
Joined:  2008-10-20
 
torben.sorensen - 16 January 2009 12:35 AM

hej

jep… jeg har lige fået installeret Magento hos Gigahost.dk (irmgards.dk) - jeg hentede download udgaven af Magento og kørte installationen… nu mangler jeg bare konfigurationen

/Torben

Hej Torben, tillykke med din magento.

Skulle du få brug for et webhotel med daglig backup og lidt højere til loftet, vil vi meget gerne byde dig velkommen på magentohotel.dk

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
activevps.dk
Member
 
Avatar
Total Posts:  66
Joined:  2009-01-29
Denmark
 
torben.sorensen - 16 January 2009 12:35 AM

hej

jep… jeg har lige fået installeret Magento hos Gigahost.dk (irmgards.dk) - jeg hentede download udgaven af Magento og kørte installationen… nu mangler jeg bare konfigurationen

/Torben

Torben , de er ikke muligt at tilgå din site?

Largo: Hvis du har brug for afprøve magento, kan jeg oprette en demo shop op for på vores server..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Compuland
Guru
 
Total Posts:  374
Joined:  2009-01-14
Denmark
 

Har også hos Gigahost.. Det kører. Meeen tror jeg skifter til en anden på et tidspunkt. Føler lidt at Magento er lidt for “tung” til Giga. Men ja. Har ikke en anden server at Samligne med såå?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
activevps.dk
Member
 
Avatar
Total Posts:  66
Joined:  2009-01-29
Denmark
 

Hej Compuland

Har du et link til din shop hos Gigahost?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Compuland
Guru
 
Total Posts:  374
Joined:  2009-01-14
Denmark
 

ja det har jeg da. En lille obs. begyndte med magento halløj for et par dage siden

http://www.magento.compuworld.dk/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Kammalou
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  285
Joined:  2009-01-20
Denmark
 

Vi har i vores magento hosting produkt også inkluderet et PBS Betalings modul.

Det eneste der kræves er en indløsnings aftale med PBS.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Compuland
Guru
 
Total Posts:  374
Joined:  2009-01-14
Denmark
 
Euklid - 24 April 2009 03:30 AM

Vi har i vores magento hosting produkt også inkluderet et PBS Betalings modul.

Det eneste der kræves er en indløsnings aftale med PBS.

Hej Euklid.

Kikkede lige forbi http://www.magentopartner.eu og må sige at det er yderst sparsomt med informationer. Ja nærmest ingen informationer?.

Hvor finder jeg nogle informationer omkring det i tilbyder,priser,plad,hastighed osv?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Kammalou
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  285
Joined:  2009-01-20
Denmark
 

Ja, det er lidt som alle andre omkring Magento. grin
Genialt Produkt. Arbejder med det, nørder med det. Implementere det.
- Og når aldrig at få skruet et ordentligt produkt materiale sammen fra dag 1.

Føler bare det bliver for commercielt at spamme disse tråde med reklamer hvor der er nok i forvejen.

Anyways… Here we go.

I datacentret hvor vores servere står er der Redundante Cisco 12400/12000/6500 Routere der kører BGP-4 imod 14 forskellige ISP’er.

Vores priser

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Netz
Jr. Member
 
Total Posts:  10
Joined:  2010-03-23
 

Hej Alle,

Jeg er netop i gang med at installere en Magento 1.4.0.1 moppe hos GigaHost

Den er nu tung at danse med ... Ikke GigaHost (De er super søde.. jeg skrev bare til dem at jeg gerne så 256MB under min PHP settings.. Og svupti ... så havde de da bare sat det op for mig!!)

Men Magentoen .....
Først på en lille lokalserver (Uniserver 5.5) ... her fejlede den med højt flag.. Læs bare alle de indlæg om localhost vs. 127.0.0.1
Og da jeg endelig fik hul igennem fandt jeg Ikke DK i timezone??? Hvordan kan den store verden overse os i Hopenhagen???

Det må de så selv om....

Så tænkte jeg...... Online is better??
Så op på Giga med en rå installation…
Samme Timezone problem… så VIRKELIG meldte sig da jeg loggede ud af admin for første gang… Det tog mig 2 dage at knække den nød - for at reinstall ... et helt nyt produkt… ALDRIG!!

Så skrev en venlig sjæl at jeg bare skulle ud-kommenterer en linje 100 i varien.pho fil.... FIXED

Så nu skal jeg ikke låses ud igen… OP med cookie time til 360000000 så kan den bare prøve !!! smile
Jeg ville derfor skynde mig at smide en dansk pakke ind…
Finder det da smart at man bare lige finder en \"KEY\"! og så klasker denne ind i HVAD!!!!!
Error .... Pear fejler i linje xxx
Så til hest manner.....
Læse installations filerne....
OK da .. alle 5.7 millioner filer skal have læse/skrive rettigheder…
Godt jeg har SmartFTP (så jeg ikke manuelt lige skille smide en php fil sammen med CHMOD commandoer??!!
Efter 1 times tid havde så SmartFTP klaret sagen ... på en 20Mb linje fra TDC Pro erhverv!!!

Nu skulle jeg edder hade den danske .....
WHAT!!! Stadig fejl med Pæren.... PEAR AND APPLES GO AWAY!!

1: Tænk at man skal CHMOD så mange filer først til 755 for at få skrive / læse rettigheder
2: Havde PEAR så virket.... skal man så efterfølgende ændre alle de 5.8 millioner filer tilbage til CHMOD 655
3: Husk /Media og /var så lige skal sættes til 755 efterfølende…

Fyda en omvej ... Syntes da Wordpress har den slags bedre klaret.... med deres sikkerhed og opgradering!!

Så .... Jeg har brug for lidt hjælp…

Hvad er der til hindre for at have en Magento hos gigahost? Og hvad gjorde I for at få:
1: Jeres Magento til at kører
2: Hvordan fik I Pear til at spille
3: Hvordan fyerer men en PEAR kommando af ....??
4: Hvordan står jeres timezone (min er W Europe/Berlin)
5: Hvordan fik I jeres danske sprogpakke installeret??
6: Kan det virkelig være rigtigt at man skal CHMOD alle de filer frem og tilbage ???

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Kammalou
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  285
Joined:  2009-01-20
Denmark
 

Til vores kunde der insisterede på at bruge gigahost. benyttede vi: http://www.magentocommerce.com/download
1.3.2.1 Downloader. Som automatisk downloader og installere resten af magento.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Netz
Jr. Member
 
Total Posts:  10
Joined:  2010-03-23
 

Hej Nils,

Tak for linket… Denne gik jeg forbi, da jeg blev tiltrukket af den “FULL” version smile
Men hvis jeg bliver tvunget ud i en RE-INSTAL - Vil jeg prøve denne på en ny frisk DB og install!

Tager denne Downloader så højde for den korrekte timezone ? og PEAR ?
Sætter den selv diverse CHMOD’s --- jeg fandt en fil der satte et par stykker af disse automatisk ...

Hilsen

Netz

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top
Page 1 of 2