Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

XML feed zboží
 
rklein
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2009-10-21
 

Ahoj,
díky za reakci, ale ten

substr($category_path,0,-5)
ti usekne akorát posledních 5 znaků a neřeší podkategorie pokud se nemýlím.

jsem schopen řešit tuto cestu
/filtry/filtry/sady-filtru/
má být ve tvaru /filtry/sady-filtru/ - toho jsem schopen dosáhnout tím “hackem” co jsem psal pÅ™edtím

co ale přetrvává je problém s cestou ve tvaru
/cokin-system/cokin-system/p-system/cokin-system/p-system/drzaky-a-krouzky
ta by měla vypadat
/cokin-system/p-system/drzaky-a-krouzky

na to mě napadá akorát kontrolovat regexpem jestli je v cestě cokin a několikrát na to použít to zkrácení - což ale podle mne není elegantní řešení hmmm

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
petrMetr
Member
 
Total Posts:  51
Joined:  2009-02-19
 

co ti vraci promenna $category_ids?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
rklein
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2009-10-21
 

vyřešeno - špatný argument

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
rklein
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2009-10-21
 

Ahoj,
hodilo by se omezení aby se do feedu dostávaly pouze aktivní položky. Nemůžu v databázi najít která tabulka a který atribut indikují zda je produkt aktivní nebo ne....

Nápady?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
OneWayCZ
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2010-04-08
 

Já to mám kombinované!!!
zlomennypez u tebe se načtou základní ceny u produktů, které mají volitelnou například velikost. Tím se u mě mění koncová cena.
Ale u url produktu se mi načte nesmysl a odkaz na produkt je nefunkční.
Ten jsem zkopíroval od Palevel.
Teď mi to jede dobře. Aukshop.cz

File Attachments
zbozi1.php  (File Size: 3KB - Downloads: 305)
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
OneWayCZ
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2010-04-08
 

Jen bych potřeboval poradit s tím, jak nastavit script tak, aby rovnou uložil xml soubor na mém ftp. Porádí mi někdo?
Děkuji.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
petrMetr
Member
 
Total Posts:  51
Joined:  2009-02-19
 

jednoduse smile

$f fopen ("rss/seznam.xml""w");
  
fwrite($f$xml);
  
fclose ($f);

soubor se ti aktualizuje pri kazdem spusteni robotem, pripadne pouzij cron

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jonas Kudrna
Jr. Member
 
Total Posts:  11
Joined:  2009-03-16
 
OneWayCZ - 03 June 2010 03:39 PM

Já to mám kombinované!!!
zlomennypez u tebe se načtou základní ceny u produktů, které mají volitelnou například velikost. Tím se u mě mění koncová cena.
Ale u url produktu se mi načte nesmysl a odkaz na produkt je nefunkční.
Ten jsem zkopíroval od Palevel.
Teď mi to jede dobře. Aukshop.cz

Ahoj, soubor jsem zkonfiguroval dle nastavení mé databáze, ale dostávám následující hlášku, jakmile to chci spustit přes řádku -

Chyba parsování XML: Nesmysly za kořenovým prvkem dokumentu
Adresa: http://www.XYZ.cz/magento_141/zbozi1.php
Číslo řádku 2, sloupec 1:<b>Warning</b>:  mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in <b>/home/magento_141/zbozi1.php</b> on line <b>36</b><br />
^

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
radeCZECH
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2010-03-25
 
Jonas Kudrna - 20 August 2010 12:15 PM

OneWayCZ - 03 June 2010 03:39 PM
Já to mám kombinované!!!
zlomennypez u tebe se načtou základní ceny u produktů, které mají volitelnou například velikost. Tím se u mě mění koncová cena.
Ale u url produktu se mi načte nesmysl a odkaz na produkt je nefunkční.
Ten jsem zkopíroval od Palevel.
Teď mi to jede dobře. Aukshop.cz

Ahoj, soubor jsem zkonfiguroval dle nastavení mé databáze, ale dostávám následující hlášku, jakmile to chci spustit přes řádku -

Chyba parsování XML: Nesmysly za kořenovým prvkem dokumentu
Adresa: http://www.XYZ.cz/magento_141/zbozi1.php
Číslo řádku 2, sloupec 1:<b>Warning</b>:  mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in <b>/home/magento_141/zbozi1.php</b> on line <b>36</b><br />
^

Podle mě máš špatně zadané tabulky. Alespoň mě to hodilo naprosto stejnou hlášku a pomohla drobná úprava názvu tabulek, u kterých mám já ve své instalaci prefix mag_. Možná by to mohlo pomoci i tobě.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Web Consulting
Jr. Member
 
Total Posts:  11
Joined:  2010-05-24
 

Pro rklein:

Mozna jdu s krizkem po funuse, ale ted jsem to resil a pokud je potreba vypisovat pouze produkty se statusem aktivní staci obalit kod, ktery generuje XML podminkou

if(getValue("product_entity_int",$entity_id,84) == 1{}

Id atributu v zavorce se mozna bude lisit v zavislosti na verzi magenta - hledat v tabulce eav_attribute

P.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ellric
Jr. Member
 
Total Posts:  10
Joined:  2008-10-22
 

Chlapi jak to vypadá s tím exportem pro zbozi.cz?
Už to někomu funguje?
Rád bych ho použil na verzi 1.4.1.1

Díky moc
mail: ellric@seznam.cz

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ellric
Jr. Member
 
Total Posts:  10
Joined:  2008-10-22
 

Skript pro export do zbozi.cz je k dispozici zde:
http://www.fenyx.cz/zbozi-magento.php

Odzkoušeno na verzi 1.4.1.1

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Web Consulting
Jr. Member
 
Total Posts:  11
Joined:  2010-05-24
 

DD,
mate nekdo poresene zobrazovani CATEGORYTEXT?
Pekne by bylo i reseni v pripade, ze je produkt ve vice kategoriich…

Diky

P.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Web Consulting
Jr. Member
 
Total Posts:  11
Joined:  2010-05-24
 

Co export konfigurovatelneho produktu? Resili jste nekdo?

Diky P.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
rklein
Member
 
Total Posts:  34
Joined:  2009-10-21
 
ellric - 27 October 2010 11:17 PM

Skript pro export do zbozi.cz je k dispozici zde:
http://www.fenyx.cz/zbozi-magento.php

Odzkoušeno na verzi 1.4.1.1

Nedoporučuju… Categorytext tam nefunguje jak má, je to hodnÄ› náročný script na paměť, Manufacturer tam nefunguje.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top