Magento Forum

   
No links are working within admin panel / website
 
imposta
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2008-06-25
 

Hi all,

I’ve been using magento now for a few weeks and I have had browser issues since day one. But all of a sudden my admin panel links don’t work within Firefox, safari, IE 7 and any other browser I use. My site http://dslr.com.au/store links don’t work proper either and images don’t load properly on the items.

If anyone could help me, it would get me back into liking Magento smile

Thanks!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
seudo
Guru
 
Avatar
Total Posts:  344
Joined:  2008-04-21
 

Have you seen this post:
http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/17682/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
imposta
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2008-06-25
 

tired it and it worked!

But i’m still having a problem with the front end, the hover over menus show only sometimes and I can’t add products to the cart. Tested in safari, FF, IE. New store link is just http://www.dslr.com.au

Thanks!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
seudo
Guru
 
Avatar
Total Posts:  344
Joined:  2008-04-21
 

did you try the above method to the skin dir for your frontend theme too?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
imposta
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2008-06-25
 

Thanks for the quick reply, that seemed to do the trick. I just changed the file permissions of the JS folder to 775 it was set at 777. Still don’t know why that would happen on 777.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top