Call-back icon  Questions? Contact our sales team to a request a quote

Magento

eCommerce Software for Online Growth

Magento Forum

Propojení s účetním/skladovým programem + dávkové Importy do Magento + Migrační nástroj

ZlejDedek
Member

Total Posts:  44

Napsal jsem dávkový program, který vezme data v nějakém formátu a updatuje stavy skladu a třeba i ceny v Magento.
(Dala by se dopsat část pro obrácený import.)
Program je pro Linux i Windows, dá se spouštět dávkově třeba každé dvě hodiny.

Možnosti jsou tyto:
zdrojové CSV nebo jiný soubor --> aktualizuje stavy v Magento ( ve sladovém programu vytvoříte CSV a kliknutím nebo pravidelně ho nahrajete do Magento)
zdrojová DB --> aktualizuje stavy v Magento (může periodicky šahat do databáze Vašeho účtního programu a aktualizovat stav na skladě(ceny) v Magento)

Formátů souborů je hodně i různých DB je hodně, takže se to vždycky musí upravit pro konkrétní program.

Pokud by něko opravdu potřeboval, dá se vytvořit i migrační nástroj na kopírování produktů mezi 2 Magento nebo migrační nástroj na přesun dat z jiného Eshopu do Magento.

Jen pro Info: U mě se děkuje penězi cool smile
--- tolik k mému řešení

Ale jsou i další možnosti jak to řešit.
Třeba přes integrovaný scheduler v Magento a přes úpravu importovacích šablon přímo v Magento, což by bylo asi korektnější.

Nebo třeba napsat vlastní modul do Magento pro úpravy.

Zajímá mě Vaše řešení - pokud nějaké máte.

Případně - pokud to chcete řešit - můžeme se domluvit.

A jako obvykle mě raději kontaktujte na ICQ......

Ahoj, Ď.

Signature 

Účet byl zrušen!

Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top

© Copyright 2008 Varien. Magento, eCommerce software, is a trademark of Irubin Consulting Inc. DBA Varien
Privacy Policy|Terms of Service
Magento Community Count
60008 users|777 users currently online|118863 forum posts