Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Help, disappering buttons driving me crazy
 
themobilephonesite
Jr. Member
 
Total Posts:  25
Joined:  2008-08-11
 

Hi,

I have created some images for button, (I can not get my head around CSS) they work fine on the come page but not on anyother page as the images disapear leaving just the links and text. I can not understand why this would be as the code is not in the homegae cms. I have inserted the code into the right_col.phtml and left_colphtml.

The images are uploaded to the server directly and there is no reference to the home page, yet the button disappear in any page other then home.

here is the code in right_col.phtml,

<centre><a href="http://www.themobilephonesite.com/yessim.html" /><img src="skin/frontend/default/mytheme/images/template.gif" alt="testbutton" title=" All major credit and debit cards accepted " width="195" height="24" /></centre
<
div class="box">
    
<?php if (strtolower(substr($this->getLinkUrl(),0,4))==='http'): ?>
        
<a href="<?php echo $this->getLinkUrl() ?>">
    
<?php elseif($this->getLinkUrl()): ?>
        
<a href="<?php echo $this->getUrl($this->getLinkUrl()) ?>">
    
<?php endif ?>
    
<img src="<?php echo $this->getSkinUrl($this->getImgSrc()) ?>" width="195" alt="<?php echo $this->__($this->getImgAlt()) ?>" style="display:block;" />
    
<?php if ($this->getLinkUrl()): ?>
    
</a>
    
<?php endif ?>

</div>

images available - http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/16820/

Thank you

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top