Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Later Onbetaalde Order Betalen
 
J_T_
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1961
Joined:  2008-08-07
London-ish, UK
 

Goedemiddag!

Weet er misschien iemand of er een Module is die het mogelijk maakt voor klanten om onbetaalde orders op een later tijdstip af te rekenen?

Wij krijgen nogal eens mensen die het presteren om 5 of 6 bestellingen te plaatsen en dan de laatste afrekenen. Ze zijn \"bak-button-happy\" of om een andere reden switchen ze naar ene andere betaalmethode. Magento maakt dan een nieuwe bestelling aan. Het zou mooi zijn als de originele bestelling kan worden afgerekend.

Ik kan me wel een aantal redenen bedneken waarom dit niet kan, o.a. orderstatus problemen, prijswijzigingen etc. Maar misschien dat er een Module voor is?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top