Magento Forum

Cache Management section of the admin
 
There4you
Member
 
Total Posts:  74
Joined:  2008-06-24
Tasmania, Australia
 

Hi All,

When I go to admis section and where the cache options are the page does not load properly for me I get the following error

CatalogCatalog Rewrites <button id="
Notice: Undefined index:  name  in /home/there/public_html/app/design/adminhtml/default/default/template/system/cache/edit.phtml on line 59

#0 /home/there/public_html/app/design/adminhtml/default/default/template/system/cache/edit.phtml(59): mageCoreErrorHandler(8, 'Undefined index...

Etc etc

So now I cannot enable the cache or anything. I have deleted the sessions and cache in the var directory. I also had the cache unticked before the upgrade.
Anyway if someone has a suggestion that would be great. :(

Slav

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
bytestorm
Magento Team
 
Total Posts:  91
Joined:  2008-04-02
 

Hi.
Please post here the screenshot of your Magento Connect Manager.
It seems that you have an old version of admin templates there.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
There4you
Member
 
Total Posts:  74
Joined:  2008-06-24
Tasmania, Australia
 
bytestorm - 18 September 2008 06:04 AM

Hi.
Please post here the screenshot of your Magento Connect Manager.
It seems that you have an old version of admin templates there.

Thanks for the reply.
\What I have just done is ran the latest update, even though i done the other ones individualy in the magento connect.
Looks like it has fixed itself. Sorry
Slav

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Matt Webster
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2008-08-29
 

i have this same error in the cache management and product categories menu.. :(

I will check again soon to see if it “fixes itself”

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Matt Webster
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2008-08-29
 

oops

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Matt Webster
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2008-08-29
 

Nope it did not work…

heres a screenshot of my magento connect:

Image Attachments
ss.gif
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
bravehartk2
Member
 
Avatar
Total Posts:  34
Joined:  2008-08-14
 
There4you - 18 September 2008 06:09 AM

bytestorm - 18 September 2008 06:04 AM
Hi.
Please post here the screenshot of your Magento Connect Manager.
It seems that you have an old version of admin templates there.

Thanks for the reply.
\What I have just done is ran the latest update, even though i done the other ones individualy in the magento connect.
Looks like it has fixed itself. Sorry
Slav

Waht have you dione in datail? I have the same problem and i´ve updated the Mage_Core_Adminhtml multiple times!
The version i´ve updated from was 1.1.4! But i still have the same Problem discribed in this thread!!!

Image Attachments
error.png
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Sindre|ProperHost
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1158
Joined:  2008-04-24
 

Hello,

Try to enter “magento-core/Mage_All_Latest” in the Extension Field and click Install. Alternatively, if you have SSH access, execute the following command:

./pear install -f magento-core/Mage_All_Latest-stable

Then see if you can reinstall the magento core modules. Hopefully it will fix any broken files.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
bravehartk2
Member
 
Avatar
Total Posts:  34
Joined:  2008-08-14
 

Thanks al lot!!! That’s the right trick!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top