Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

[solved]javascript error on admin edit product HELP PLEASE
 
dev21
Jr. Member
 
Total Posts:  21
Joined:  2008-07-03
la roche sur foron
 

custom option edit and bundle edit dont work after upgrade 1.1.6
no error but show the loading box and .......nothing
any ideas ?

i’m sure the great team of Magento can help me wink ,thanks

Image Attachments
pb.JPGerror1.JPGerror2.JPG
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
dev21
Jr. Member
 
Total Posts:  21
Joined:  2008-07-03
la roche sur foron
 

some problem for create a new product, all section works exept “custom option” and “bundle items”

I have a javascript error line 3778

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
dev21
Jr. Member
 
Total Posts:  21
Joined:  2008-07-03
la roche sur foron
 

anyone can help me ? I have upgrade from the 1.1.4 version, thanks

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mikefifield
Member
 
Avatar
Total Posts:  49
Joined:  2008-05-24
 

I am getting the same Error: Object required Line: 3778.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
dev21
Jr. Member
 
Total Posts:  21
Joined:  2008-07-03
la roche sur foron
 

I am not alone grin

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
dev21
Jr. Member
 
Total Posts:  21
Joined:  2008-07-03
la roche sur foron
 

anyone else have this problem ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mreigle
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2008-09-25
 

I am having the same exact error…

Error on page:

Line: 3778
Char: 2
Error: Object required
Code: 0
URL: http://www.(mydomain).com/index.php/admin/catalog_product/edit/id/2/set/4/type/simple/tab/product_info_tabs_inventory/back/edit

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
dev21
Jr. Member
 
Total Posts:  21
Joined:  2008-07-03
la roche sur foron
 

I have re-insalled magento 1.1.6 completly ,and it was ok,but now I have create some product and the bugs is come back, please HELP !!!!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
SimpleHelixcom
Enthusiast
 
Avatar
Total Posts:  906
Joined:  2007-08-31
Huntsville, AL
 

could you tell us what type of products you’ve created in more details?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
dev21
Jr. Member
 
Total Posts:  21
Joined:  2008-07-03
la roche sur foron
 

I solved the error, it’sa problem with the french translation, with the admin panel in english, all work !

for french user , and for 1.1 version, use this package : pack fr

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
JoeCai
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2008-06-20
 

This looks like a prototype bug, check this out:
http://prototype.lighthouseapp.com/projects/8886/tickets/190-node-has-no-properties

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
smoothie
Jr. Member
 
Total Posts:  24
Joined:  2008-04-08
 

Hi im getting the same error message when i attempt to edit a previously added simple product.... the error message i receive is

Line: 3778
Char: 2
Error: Object required
Code: 0

URL: http://www.mydomain/shop/index.php/admin/admin/catalog_product/edit/id/productnumber/

I was wondering if this is a bad file thats copied over or a permissions error? anyone have any thoughts on that or a solution to this problem I would be greatful

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mediademon
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  15
Joined:  2008-09-26
 

Same error here on 1.1.6 clean install.

Firefox ok, IE and chrome erroring…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mediademon
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  15
Joined:  2008-09-26
 
JoeCai - 09 October 2008 08:48 PM

This looks like a prototype bug, check this out:
http://prototype.lighthouseapp.com/projects/8886/tickets/190-node-has-no-properties

Thanks Joe - worked for me in IE7.. no more JS 3778 error!

Edit:  /js/prototype/prototype.js

Find:

element: function(event{
      
var node Event.extend(event).target;
      return 
Element.extend(node.nodeType == Node.TEXT_NODE node.parentNode node);
    
},

Replace with:

element: function(event{
      
var node Event.extend(event).target;
      if( 
node ) return Element.extend(node.nodeType == Node.TEXT_NODE node.parentNode node);
      else return 
false;
    
},

All ok now in IE7, Chrome still not working but I can live with that smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Pixxa
Sr. Member
 
Total Posts:  275
Joined:  2008-10-23
 

I edit prototype.js but not solved it.. clean install 1.1.6

[edit] only with with IE7, FF3 seems to be ok..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top