Magento Forum

   
Page 4 of 4
Search result not working on 1.4
 
Mirasvit
Guru
 
Avatar
Total Posts:  638
Joined:  2009-08-22
 

Hello,

Take a look this search extension which enables the Sphinx-powered search with high-performance and more relevant search results Sphinx Search Ultimate

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
loeffel
Guru
 
Avatar
Total Posts:  427
Joined:  2009-02-03
 

You probably removed this

<block type="catalogsearch/layer" name="catalogsearch.leftnav" after="-" template="catalog/layer/view.phtml"/>
from catalogsearch.xml

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
fevis
Member
 
Avatar
Total Posts:  49
Joined:  2011-02-24
 

This is still problem in Magento 1.8 and falkone solution on page 2 still works like a charm.
Thanks smile

falkone - 01 January 2011 11:14 AM

I’ve the same Problem and fixed it by edit the app/code/core/Mage/CatalogSearch/Block Result.php

Uncomment the line 149 and 150

//        $this->getListBlock()
//           ->setCollection($this->_getProductCollection());
to
$this->getListBlock()
           ->
setCollection($this->_getProductCollection());

Change line 172
$this->_productCollection $this->getListBlock()->getLoadedProductCollection();
to the old code from Version 1.4.1.1
$this->_productCollection Mage::getSingleton('catalogsearch/layer')->getProductCollection();

It works fine for me.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top
Page 4 of 4