Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Versão 1.4.0.1 não responde aos códigos de mostrar produtos na home
 
Romeu Lopes
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  12
Joined:  2010-01-09
Sao Paulo - Brasil
 

Pessoal,
Mudei a loja na verão 1.4.0.1 de endereço. De inicio funcionou tudo certo, porém a home parou de responder os códigos que exibem os produtos.
Esse aqui:
<p>{{block type="catalog/product_new" template="catalog/product/new.phtml"}}</p>

Alguém tem alguma ideia do que pode ter acontecido?
[]’s

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
lgdesigner
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  102
Joined:  2010-09-14
 

Oi Romeu,

Você está inserindo esse código através do admin? lá na parte de CMS > TEMPLATE > Atualização de layout XML ???
Se for tenta inserir o código como o exemplo abaixo:

<block type="catalog/product_new" name="home.catalog.product.new" alias="product_new" template="catalog/product/new.phtml" after="cms_page">

entre tags que funciona!

att,
lgdesigner

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top