Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Upgrade 1.1.5 --> OK but still 1.1.4
 
BUG28
Jr. Member
 
Total Posts:  19
Joined:  2007-09-02
 

Hello,

I just tried to upgrade my magento 1.1.4 installation to 1.1.5 through magento connect.
Every module was installed flawless, no errors or similar.

But the strange thing, after clearing cache (magento & browser), the backend and frontend shows me still 1.1.4
I’ve tried the installation procedure 3 times, always the same.

Please find some screenshot of my magento connect manager (before, upgrade options & after)
Maybe someone can advice.

Kind regards

Image Attachments
before.jpgupgrade_1.jpgupgrade_2.jpgafter.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
StockMania
Member
 
Avatar
Total Posts:  56
Joined:  2008-08-04
 

Hello,

Just to know did you setup your store on a subdomain as: store.yourdomain.com then changes it to your real domain yourdomain.com on your hosting controller ?

Maxim

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
BUG28
Jr. Member
 
Total Posts:  19
Joined:  2007-09-02
 

Hello Maxim,

I did something similar but my installation was not on a subdomain.
I have’ve copied all files & database to my PC and reconfigured the magento installation to get it work.
Then I tried to update my magento installation and get this strange result.

Kind regards

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top