Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Invalid packages.xml
 
shaun
Member
 
Avatar
Total Posts:  39
Joined:  2007-11-09
Todmorden, UK
 

Trying to upgrade a site from 1.3 to 1.4 I’m getting…

Error getting channel info from connect.magentocommerce.com/community: Invalid xml downloaded from “http://connect.magentocommerce.com/community/Chiara_PEAR_Server_REST/p/packages.xml”: XML Error: ‘not well-formed (invalid token)’ on line ‘303’

Sure enough, on line 303 of the XML file it contains…

<p>etracker Web Analytics & Visitor Voice</p>

The & is illegal in XML.

Anyone else getting this and knows of a fix/workaround?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
shaun
Member
 
Avatar
Total Posts:  39
Joined:  2007-11-09
Todmorden, UK
 

Now line 304. So the packages.xml file has been updated but still contains an illegal tag

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
shaun
Member
 
Avatar
Total Posts:  39
Joined:  2007-11-09
Todmorden, UK
 

Line 330 now.

Error getting channel info from connect.magentocommerce.com/community: Invalid xml downloaded from “http://connect.magentocommerce.com/community/Chiara_PEAR_Server_REST/p/packages.xml”: XML Error: ‘not well-formed (invalid token)’ on line ‘330’

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
BRMatt
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2010-04-30
 

I’m getting this problem too, but on line 117: (line 116 and 117)

<p>Black & Gold Theme</p>
<p>black_love_red_theme</p>

It looks like the ampersand on the preceeding line should be &. My guess is that the titles aren’t being passed through htmlspecialchars()

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
shaun
Member
 
Avatar
Total Posts:  39
Joined:  2007-11-09
Todmorden, UK
 

Same here. This is more than annoying.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
cooldar
Sr. Member
 
Total Posts:  95
Joined:  2008-05-14
 

any solution yet?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
MageAustralia
Member
 
Total Posts:  37
Joined:  2008-08-23
Sydney, Australia
 

I’m getting the same issues here:

Error getting channel info from connect.magentocommerce.com/community: Invalid xml downloaded from “http://connect.magentocommerce.com/community/Chiara_PEAR_Server_REST/p/packages.xml”: XML Error: ‘not well-formed (invalid token)’ on line ‘141’

The two lines causing the issue.

<p>Black & Gold Theme</p>
<p>etracker Web Analytics & Visitor Voice</p>

Anyone work out a solution to this?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top