Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Vertaling “sorteer op”
 
Accessx
Jr. Member
 
Total Posts:  18
Joined:  2008-12-01
 

In de keuzelijst van “Sorteer op” kan je 3 keuzes maken, nml. Position, name, price. Position is vertaald naar positie maar de andere 2 niet. Ben gaan kijken in Mage_Catalog.csv. Daar staat alles netjes vertaald. Hoe kan ik die 2 keuzes laten vertalen of waar kan ik eventueel deze kest in de code veranderen?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Gui
Guru
 
Avatar
Total Posts:  588
Joined:  2008-03-09
 

Ja dat is een lastige, het blijkt dat die op de een of andere manier in het systeem vastgekoekt zitten. Het is mij uiteindelijk gelukt via het inline vertalen op de eigen site.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
pelle232
Jr. Member
 
Total Posts:  12
Joined:  2009-09-14
 

Hoi,
het lukt me niet via inline translations… er komt simpelweg geen roode lijn om deze begrippen (magento 1.4) ;Hoe is jou dit gelukt?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
pelle232
Jr. Member
 
Total Posts:  12
Joined:  2009-09-14
 

IK HEB DE OPLOSSING: het is gebaseerd op de attributen name en price! :  open deze attributen en zet de NL label opties op ‘Naam’
--------------------------

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mssmit
Jr. Member
 
Total Posts:  14
Joined:  2010-09-28
 

pelle232, als je een meisje was zoe ik je zoenen. Week lang lopen zoeken… grin

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Blokjes&Zo
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2010-10-04
 

Gaaf, heb het direct aangepast!

ik heb alleen nog steeds Sort By staan ipv sorteren op??

Weet iemand daar een oplossing voor?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
kthuis
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2010-08-16
 

Verander in Mage_Catalog “Sort by","Sorteer op” in “Sort By","Sorteer op” (hoofdletter)

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Blokjes&Zo
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2010-10-04
 

dat had voor mij geen uitkomst, heb het met inline translate aangepast

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top