Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

With any reason, website is broken! 
 
DCAlmeida
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  164
Joined:  2008-12-28
PRT
 

Guys, this is urgent, one of my website are running weird things, thousands of this errors:

a:5:{i:0;s:43:"SQLSTATE[08004] [1040] Too many connections";i:1;s:1659:"#0 /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/shop/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(96): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->_connect()
#1 /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/shop/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(251): Zend_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect()
#2 /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/shop/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(448): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect()
#3 /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/shop/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query(’SET NAMES utf8’, Array)
#4 /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/shop/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(333): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query(’SET NAMES utf8’, Array)
#5 /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/shop/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Type/Db/Pdo/Mysql.php(45): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query(’SET NAMES utf8’)
#6 /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/shop/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource.php(93): Mage_Core_Model_Resource_Type_Db_Pdo_Mysql->getConnection(Object(Mage_Core_Model_Config_Element))
#7 /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/shop/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(76): Mage_Core_Model_Resource->getConnection(’core_setup’)
#8 /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/shop/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(152): Mage_Core_Model_Resource_Setup->__construct(’core_setup’)
#9 /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/shop/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(363): Mage_Core_Model_Resource_Setup::applyAllUpdates()
#10 /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/shop/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(295): Mage_Core_Model_App->_initModules()
#11 /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/shop/app/Mage.php(596): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#12 /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/shop/index.php(78): Mage::run(’’, ‘store’)
#13 {main}”;s:3:"url”;s:62:"/shop/skin/frontend/default/XXX/images/bg_hover_paging.gif”;s:11:"script_name”;s:15:"/shop/index.php”;s:4:"skin”;s:7:"default";}

And 12 files was generated at root (public_html) with name “core.13243” (core.numbers)

What´s happen?
I disable cron job but the problem remains! I am running Magento 1.4.0.1.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top