Magento Forum

   
404 Not Found after clicking on item from Search Result
 
mitc0185
Jr. Member
 
Total Posts:  21
Joined:  2008-06-22
 

I’m getting a weird problem when I search for a particular product in my store. Here is the search:

http://www.gorillawinches.com/catalogsearch/result/?q=yamaha+rhino

When you click on that product, instead of going to the product page as you would expect, Magento returns a 404 not found. The URL for the page is:

http://www.gorillawinches.com/gorilla-atv-utv-winch-mount-yamaha-rhino.html

which is the correct URL key for that product record. The categorized version of that product has a URL of

http://www.gorillawinches.com/winch-mounting-plates/atv-utv-sxs-mounts/yamaha-atv-winch-mounting-plates/gorilla-atv-utv-winch-mount-yamaha-rhino.html

That “full” URL works. You’ll notice that the “URL key” for both URLs is the same though. I don’t understand why the first URL is returning a 404. Has anyone run into this problem?

I’m currently using v1.1.2 so an upgrade may be in order to fix this…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mitc0185
Jr. Member
 
Total Posts:  21
Joined:  2008-06-22
 

It came to my attention that this problem got resolved on my site—I wasn’t even aware of that!

I’m pretty sure it was fixed via Cache Management… I’m not completely sure, but in the time since I discovered this issue I have completely refreshed the cached content on the site. It would make sense.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top