Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

“getattributecode” Error
 
directzi
Jr. Member
 
Total Posts:  8
Joined:  2007-11-22
 

Fatal error: Call to a member function getAttributeCode() on a non-object in /home/directzi/domains/directzilla.com/public_html/app/code/core/Mage/Eav/Model/Entity/Abstract.php on line 756

I had deleted an attribute I created and now I am getting an error on one of my products as shown above.  Is there a way that I may be able to delete this single product?  I am unable to delete it via the admin panel.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
afrost
Sr. Member
 
Total Posts:  102
Joined:  2012-08-02
 

Hi,

Have you tried reindexing your indexes? I would just double check that the attribute you deleted isn’t still assigned to the product? I imagine it would be removed when you deleted the attribute but it’s worth double checking.

You could always remove the product by editing the database (take a backup first, just in case). Or if you don’t have access to the database you could try just disabling the product?

Let me know if that works for you.

- Andrew

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top