Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Cannot finalise shipment or add tracking number (v 1.1.4)
 
Jono
Member
 
Avatar
Total Posts:  36
Joined:  2008-05-04
Sydney
 

I can create a shipment from an order, but part of the shipment screen is missing, which means I cannot actually ship the product (i.e. Submit Shipment). I cannot add a tracking number either. See attached - you can see the bottom of the browser; I have blocked out the customer details.

Has anyone else experienced this problem? If so did you find a solution?

Does anyone at the Magento Team know what might be happening here?

Please note that this was a fresh install from Magento v. 1.1 and always upgraded through Magento Connect.

Thanks in advance
jono

Image Attachments
Weirdo-Live-Shipment-Screen1.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
harry12bar
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  168
Joined:  2008-01-07
 

Hi, Same Problem… apparently will be solved in 1.1.5 (fingers crossed);)
Cheers

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jono
Member
 
Avatar
Total Posts:  36
Joined:  2008-05-04
Sydney
 

@ harry12bar

did you hear this from someone in the Magento Team??

Jono

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jono
Member
 
Avatar
Total Posts:  36
Joined:  2008-05-04
Sydney
 

don’t worry found it, issue # 6557 as part of the 1.1.5 release should fix it

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
harry12bar
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  168
Joined:  2008-01-07
 

1.1.5 seems not to have solved the problem… Anyone else having problems in finalizing shipping?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jono
Member
 
Avatar
Total Posts:  36
Joined:  2008-05-04
Sydney
 

My problem is fixed, it was not the 1.1.5 upgrade for me, although that may help stop the problem re-occuring.

check out this thread for my solution

http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/15299/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top