Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Quick cart not displaying items
 
Tobz
Jr. Member
 
Total Posts:  18
Joined:  2007-09-02
 

Hi,
I’ve just upgraded my magento from 1.0.19870.4 to 1.1.3. The upgrade was relatively painless, most stuff works fine.
except the important stuff.

I finally managed to get the quick cart to show up again, but it does not display the items in the cart. it always says empty(when I know its not)

my xml is:

<reference name="right">
   <
block type="core/template" before="-" name="checkout.cart.sidebar" template="checkout/cart/sidebar.phtml"/>
</
reference>

I’ve seen this:

<reference name="right">
  <
block type="checkout/cart_sidebar" name="checkout.cart.sidebar" template="checkout/cart/sidebar.phtml"/>
</
reference>
around in the forum, which looks like it should work(being type checkout/cart_sidebar seems like it would be passed the correct data) but if I use that I get a 404.

The other problems I’m having is /checkout/cart gives me a 404 and checkout/onepage/ shows the list of steps, but does not show any content in the list items (login/register form options)

Can someone please help me out,

Cheers

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top